Uniq Clairvoyant ? Yes, My Way !

Hvordan jeg arbejder med clairvoyance,
er en kombination af at jeg både modtager downloads fra Universets lysvæsener ( Englene – Enhjørningerne – Feerne – Elverne -Animal Spirits- De Ældste ( som jeg kalder Gudinderne/Guderne ) etc) ,
hvormed Jeg inddrager Oracle , Angel eller Tarot readings hvis jeg får tilskyndelse til det før, under eller efter sessionen- som inddrages i sessionen…andre gange er det sjæls-tegning eller aura tegning der kommer med…mine clairvoyante sessioner er sammensatte unikke og altid dedikeret direkte til Dig.
Og jeg har altid tilbud om at Du kan takke ja tak til at modtage den healing jeg modtager og initiere til Dig før vores session begynder…så Du får en helheds session der omfavner LIGE DET DU HAR BRUG FOR i mit tætte samarbejde med Universet som formidler deraf.

Min måde at have en Clairvoyance session på, er rettet mod UDVIKLING:

Dig- der er kreativt anlagt,
Du er åben overfor at gribe til handling og arbejde på forandring,
og når Du mærker en resonans i Dig, så agere Du på den med hensigt at udvikle, udforske og skabe mere der virker
….og Du vil med en session hos en clairvoyant få støtte til at finde hjem i Dig selv og få overblik og dermed finde styrken til at åbne op for endnu flere valg i dit virke feks.
Jeg har succes med at guide og støtte Kreative feks forfatter, med at åbne en skriveblokade om til et wordflow der strømede ind igen…via bla en sammensat periode der bestod af daglige actionstep og øvelser, samtaler og fjern healing….
Performere har jeg også erfaring med…m.m.

Det er også til Dig, der er et sted i Dit liv, Hvor Du har mistet overblikket over hvilken retning Du egentlig ville eller troede stod åben…der har mistet DIN RETNING….

Den er også til Dig der er og mærker Du ER ILDSJÆL-
som der gerne vil udforske og arbejde på at få åbne Dit lækre bidrag der ligger til at pakke ud , gemt i Dit potentiale,
få guidience til at mærke og finde hvad der er Dit sjælsformål.

Det er til Dig, der vil lærer at selv navigere rundt på Dit indre Sjæls kompas´s landskabskort…..
eller har behov for een anden afkoder Dit kort, og hjælper Dig med at hitte rundt på op og ned, øst og vest.

Du kan altid henvende Dig for en afklaring, før Du er helt klar på om Du mærker Jeg er Dit match…da nogen områder vil kræve flere sessioner for at Du kommer ind til kernen af Dig og lærer at anvende det Du får åbnet op…..
Fordi Du kommer længst ved at være med en Du er tillidsfuld ved og vil åbne op overfor…
For jeg har fokus på at fokus er :
Din rejse-
Din udvikling der er centrum-

Jeg arbejder altid ud fra Dit personlige Sjæls-landskabskort.
Dit sjælsformål.
med adgang til at læse Dine Akashia fortegnelser for Dit Højeste formål og virke her
alt sammen udelukkende for at løfte Dig og Dit potentiale op og guide Dig med at få det aktiveret og sat om i handling.
Fordi Du er født på jorden for at :
Du lever og udlever DIT ILDSJÆLS FORMÅL her.

Dette er en anmeldelse fra en af mine klienter fra Irland, som henvendte sig og mens hun stod foran en skillevej, hvoraf vejene der var. ikke føltes som mulige….hun efterlyste overblik – Indsigt – vejledning til hvordan hun kunne åbne op for andre løsninger…som vi via flere sessions fik afklaret og samarbejdet om.

Hendes vurdering på disse sessioner er med følgende testimonial;.

Testimonial from J. McLoughlin:
Maj-Lis I wanted to tell you how much of an inspiration you are , you pulled thoughts from my head that were all muddled up and you helped me make everything clear . You spoke from truth , love and light . I was amazed and at the same time so grateful to hear everything you had to tell me , every word helped me� I felt so much clearer and lighter after we spoke together � you are an amazing goddess and I wish you nothing but love and happiness and success in your life , thank you from the bottom of my soul for all your help ��� if only there were more people like you , the world would be a better place �

Jeg vil glæde mig til at Guide Dig videre på Min Helt Unikke Facon,
og hvis Du har spørgsmål eller lign., vedr denne sessions form, så er Du hjertens velkommen til at kontakte mig på besked funktionen her på min business side, så vil jeg gerne kontakte dig omkring en afklarende samtale, om hvorvidt dette er noget for Dig.

Maj-Lis Therese

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s